DITËLINDJE

DITËLINDJE

Pavarësisht moshës, ditëlindja gjithmonë simbolizon fillimin e jetës, kështu që ajo duhet të jetë e veçantë. Bëjani ditën akoma më të lumtur fëmijës suaj me momente plot gjallëri dhe gëzim.

Ditën që ju do të festoni me fëmijën tuaj ditëlindjen e tij, ndjehuni edhe ju fëmijë në një skenë tërësisht të gjallë me balona shumëngjyrëshe, ​​lule të bukura dhe fytyra të gëzuara të fëmijëve që buzëqeshin pafund.

Kalimera by Olga merr përsipër të dizenjojë për ju ftesa unike për ditëlindje, t’ju japë ide të pafundme për dhurata për fëmijët dhe të organizojë çdo detaj për festën e ditëlindjes së fëmijës tuaj në ambientin tonë  ose në ndonjë vend tjetër që ju preferoni, në kopësht ,shtëpi ,apo lokal.

Sado të duruar që të jeni, një shtëpi plot me fëmijë që të këndojnë, të bërtasin, të luajnë, nuk përballohet lehtë. Lini çdo detaj të organizimit të festës në dorë të stafit të Kalimera by Olga dhe na besoni, kjo ditë do t’ju duket si një…lojë!

Happy birthday!

Select your currency