AKSESOR TE NDRYSHEM

AKSESOR TE NDRYSHEM

Detaje të ndryshme por kaq të nevojshme në një dasëm që kompletojnë dhe japin rëndësinë e tyre.
Këto janë detaje që zbukurojnë dasmën tuaj dhe do të jenë kaq të nevojshme për setin tuaj fotografik që të jetë i mbushur plot me detaje te bukura dhe domethënëse të dasmës.

Select your currency