MONOGRAM DRURI

MONOGRAM DRURI

Monogramet prej druri të  emrave të  fëmijëve tuaj, janë  ndër aksesorët më  fantastikë  në  një  event. Stilohen me lule dhe aksesorë  të  tjerë  që  i japin një  rezultat të bukur. Përvec bukurisë në këndin e ditëlindjes ju I përdorni ato më pas për dekor në dhomën e fëmijëve.

Select your currency