KONFETA DASME DHURATË

KONFETA DASME DHURATË

Një ide fantastike për ju, është konfeta dhuratë. Me këtë konfetë ju tregoni respekt dhe njëkohësisht dashuri tek i ftuari juaj. Eshtë sikur keni menduar për ata më përpara, duke i dhuruar një konfetë të tillë që do ta mbajnë për kujtim në vite. Dhurata është simbolike por shumë domethënëse dhe i ftuari juaj do ta vlerësoj shumë. Zgjidhni modelin që ju karakterizon dhe surprizoni të ftuarit tuaj.