KONFETA DITËLINDJESH PËR VAJZE

KONFETA DITËLINDJESH PËR VAJZE

Gjithçka duhet te jetë e kombinuar dhe në harmoni të plotë, duke u nisur nga ftesat, tek
konfetat dhe deri te detaji i fundit. Konfetat për vajzat mund të kenë ngjyra të
shumëllojshmë, kombinime dhe dizajn në varësi me ftesat dhe dekorin. Zgjidhni nga gama e
madhe e Kalimera by Olga dhe rezultati do të jetë një magji!

Select your currency