SET PËR KUMBARIN

SET PËR KUMBARIN

Fëmija pasi të jetë pagëzuar dhe është i lyer me vaj, Nuni që i ka vënë vajin duhet ta mbaj me një pecetë të madhe sa del nga kolimpithra dhe ta veshi me rrobat e reja të cilat i ka blerë ai.
Rrobat e para që vesh në trupin e fëmijës duhet të jenë të buta, të bardha, cilësore dhe mbi të gjitha me stil.
Ne krijojmë të gjithë setin e Nunit, si për vajza dhe për djem që nga peshqiri i personalizuar që do fshihet fëmija deri tek kutia e ruajtjes së rrobave.
Seti I Nunit përmban përveç kryqit të artë, edhe:
• Veshjen e pagëzimit,
• Këpucët,
• Çorapet,
• Ndërresat,
• Llambadha
• Seti i vajit (peshqiri i priftit, shishja e vajit, sapuni)
• Kryqe te vogla ose deshmimtare
• Tre qirinj të vegjël,
• Kutia e rrobave

Select your currency