TABAKA, GOTA DHE SHISHJA E VERES

TABAKA, GOTA DHE SHISHJA E VERES

Dhëndri dhe nusja pinë nga e njëjta gotë verë e ëmbël, ashtu edhe kumbari ose kumbara pi nga e njëjta gotë.
Gota me verën simbolizon të gjitha momentet e jetës së tyre dhe se ata do të ndajnë gjithçka. Nga ai moment ata do të përjetojnë gjithçka së bashku, si gëzimet ashtu edhe hidhërimet.

Select your currency