KONFETA DASME PUNGJI

KONFETA DASME PUNGJI

Konfetat pungji përbëjnë tedencë të kohës dhe preferohen shumë. Kalimera by Olga ju ofron modele të shumëllojshme, materiale dhe aksesorë cilësorë që të bëni ndryshimin. Ato mund të kombinohen me fjongo shumëngjyrëshe që të japin elegancë dhe sharm.

Select your currency