DEKORI I KISHES SE DASMES

DEKORI I KISHES SE DASMES

Betimi i dashurisë dhe i përkushtimit të përjetshëm përpara Perëndisë dhe njeriut nuk ka nevojë për dekorim të veçantë.

Por ambientit të kishës ku të ftuarit janë duke pritur dhëndrin dhe nusen, ne mund t’i japim një nuancë të veçantë dekorative, duke e bërë atmosferën magjike dhe emocionet të ndërthuren me bukurinë e luleve dhe qirinjve që shkëlqejnë me lumturinë e çiftit.

Dekori i kishës mund të jetë i matur, romantik, intensiv kjo varet nga parametra të ndryshëm: vendndodhjen, sezonin dhe konceptin e misterit.

Select your currency