Evente të ndryshëm

Evente

Wedding Planning Kalimera në varësi të llojit të eventit që doni të organizoni mund t’ju paraqesë propozime të ndryshëm të fokusuara në qëllimin e eventit tuaj dhe të organizojë çdo detaj të tij.

Ofrojmë përvojën tonë shumëvjeçare, pasionin e krijimit dhe stafin e duhur për të realizuar eventin tuaj me sukses! Por mbi të gjitha,  na jep kënaqësi t’ ju shërbejmë.

Nëse bëhet fjalë për evente të vogla apo të mëdha, Wedding Planning Kalimera është gjithmonë pranë jush për t’ju mbështetur me çdo mënyrë në ambientin e shtëpisë tuaj, në ambientet e biznesit tuaj ose kudo tjetër që ju dëshironi.

Select your currency
EUR Euro