Olga Papa Paguna

Olga Papa Paguna

CEO & Founder
  • Experience :
    15 vjet

Eksperienca profesionale

Adhuroj lulet, sidomos trëndafilat dhe sigurisht ngjyrën rozë.
Kam studiuar mësuesi dhe ushtrova profesionin në Akademinë Pedagogjike të Gjirokastrës për shtatë vjet.

Nuk e di nëse kam talent të lindur për të krijuar, por që nga momenti i parë që mbaj mënd veten time, më pëlqenin  shumë lulet, kapelet, çantat dhe gjithmonë qëndroja e mahnitur përpara xhamave të vitrinave të dekoruara të dyqaneve. Vëzhgoja çdo detaj në ato dhe veçanërisht se si ndërthureshin ngjyrat me pëlhurat dhe modelet. Ndoshta një botë e re po lindte brenda meje që do ta zbuloja për pak kohë…

Fotografi Dasmash 90%
Katering 85%
Dekorim 90%
Organizime eventesh 95%

Kontakt

    Select your currency