Ftesa dasme

Ftesat janë shpallja e ditës më të bukur të jetës suaj, të martesës suaj. Qoftë romantike apo moderne, ftesa është lajmëtarja e dasmës suaj për miqtë dhe të afërmit.

Pra, nëse ju jeni në procesin e përzgjedhjes së ftesës dhe doni tu bëni përshtypje të ftuarve, në dyqanin tonë ju do të gjeni gjithçka që ju kërkoni.

Zgjidhni nga një gamë të gjerë me ide unike te pa përsëritura në treg , të punuara me dorë, në trende moderne apo klasike, një shumëllojshmëri ngjyrash ,materiale dhe aksesorë.

Kujtime të punuara me dorë për ditën më të lumtur të jetës suaj të projektuara ekskluzivisht nga  Hand made by Olga për Wedding Planning Kalimera.

Select your currency