Konfeta dasme

Bobonjeret  ose konfetat janë një dhuratë e vogël simbolike e të porsamartuarve për të ftuarit, duke shprehur vlerësimin që ata ndjejnë për prezencën e tyre në këtë nismë të re.

Dantella të thjeshta ose mbështjellje të ideuara me shije, dhurata simbolike dhe origjinale, krijime të punuara me dorë që synojnë të bëjnë të ftuarit tuaj të nxjerrin nga zemra urimet e tyre për: shëndet, pasuri, lumturi, pjellori dhe jetëgjatësi.

5 urime aq sa dhe kufetat (bajamet e sheqerosura) brenda në të!

Select your currency