Fustane nusërie

E pra, ky është momenti për të shijuar provën e fustanit të nusërisë … Ky proces mbase tingëllon i lodhshëm dhe një humbje kohe për burrat, por nuk pushon së qeni momenti më i bukur dhe më i këndshëm në jetën e çdo gruaje.

Çdo vajzë ëndërron fustanin më të përsosur për dasmën e saj, të magjepsë të gjithë të ftuarit në  kalimin e saj dhe të shkëlqejë e tëra jo vetëm nga gëzimi, por edhe nga shija dhe eleganca.

Fustanet e nusërisë të Wedding Planning Kalimera janë krijime me pasion, me pëlhura unike dhe dantella të përzgjedhura në dizajno moderne me gurë unikë që bëjnë diferencën.

Select your currency