Fustane nusërie

E pra, ky është momenti për të shijuar provën e fustanit të nusërisë … Ky proces mbase tingëllon i lodhshëm dhe një humbje kohe për burrat, por nuk pushon së qeni momenti më i bukur dhe më i këndshëm në jetën e çdo gruaje.

Çdo vajzë ëndërron fustanin më të përsosur për dasmën e saj, të magjepsë të gjithë të ftuarit në  kalimin e saj dhe të shkëlqejë e tëra jo vetëm nga gëzimi, por edhe nga shija dhe eleganca.

Fustanet e nusërisë të Wedding Planning Kalimera janë krijime me pasion, me pëlhura unike dhe dantella të përzgjedhura në dizajno moderne me gurë unikë që bëjnë diferencën.

Select your currency
EUR Euro
ALL Lek Shqipërie